10.8 C
Giurgiu
duminică,3 decembrie 2023
spot_img

Deputat PNL Giurgiu, Gabriela HORGA: „IMM-urile din industria alimentară și construcții beneficiază de un sprijin de 300 de milioane de euro”

Deputatul liberal giurgiuvean, Gabriela Horga, a transmis, cu puțin timp în urmă, un anunț important pentru IMM-urile din România, implicit cele din Giurgiu. Este vorba despre prelungirea perioadei de preînscriere pentru acțiunea 4.1.1. BIS „Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcțiilor, în vederea refacerii capacității de reziliență”.

Conform deputatului liberal giurgiuvean, prin această măsură sunt sprijinite, cu 300 de milioane de euro, IMM-urile din industriile amintite.

„În această perioadă de preînscriere, potențialii beneficiari ai Măsurii 4.1.1 BIS se pot înrola în platforma IMM Recover pentru a pregăti documentele.

Data estimată pentru lansarea apelului de proiecte și depunerea cererilor de finanțare în aplicația informatică IMMRECOVER este 25 octombrie 2022, ora 10.00, urmând a se închide la data de 31 octombrie 2022, ora 23:59:59”, a mai precizat Gabriela Horga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole