10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Declarația președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru BEIANU, referitoare la aprobarea finanțării proiectului CJ Giurgiu pentru realizarea unor noi secții ale SJ Giurgiu

Un nou amplasament, o investiție de peste 10 miliarde de lei care este, nefiind cazul falsei modestii, unică în acest județ raportat la domeniul Sănătății și la utilitatea ei pentru giurgiuveni, este pe cale de a fi realizată.

Felicitări domnului primar Anghelescu si consilierilor locali care au aprobat, in unanimitate, transferul terenului, la fel colegilor din legislativul județean care au aprobat preluarea.
Câștigarea unui proiect atât de important reprezintă, fără îndoială, rezultatul unui efort în echipă, așadar rămân dator fiecărei persoane implicate!

Începem cu Secțiile de Oncologie, pentru că județul Giurgiu are o incidență foarte mare a cazurilor și Neurologie, pentru că este una dintre cele mai aglomerate secții ale Spitalului Județean.

Urmează licitația pentru proiectare si execuție si finalizarea lucrărilor până in 2026.

Aceasta este declarația președintelui CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, făcută cu puțin timp în urmă, legată de noul spital de urgență ce va fi realizat în vecinătatea municipiului Giurgiu. Este, de altfel, un proiect de suflet al președintelui CJ, un proiect va aduce beneficii pacienților din județ și care va degreva actualul spital de urgență de numeroasele cazuri care vin, în proporție de peste 80%, din municipiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole