22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Debut excepțional pentru luptătorii de la Dunărea Giurgiu

Pe parcursul a 2 zile, municipiul Pitești a fost gazdă a Campionatului Interjudețean de lupte greco- romane- etapa l.

Echipa Dunărea Giurgiu a început anul competitional cu obiectivul de a reuși participarea la cel puțin 3 finale naționale și cucerirea a cel puțin 2 medalii.

Participarea luptătorilor giurgiuveni la această primă etapă ne face să sperăm că ne vom îndeplini obiectivul, a declarat antrenorul echipelor de juniori 4 și juniori 5, Costi Antonescu, care a evidențiat atitudinea și seriozitatea sportivului Stefanuț Mușat, câștigătorul locului 1 la categoria 60 kg- J- 5.

Tot pe prima treaptă a podiumului, dar la categoria 55 kg, a urcat Lucian Hergelegiu la categoria U- 17. Un alt multiplu medialiat giurgiuvean, Petronel Roată, a urcat pe treapta a doua a podiumului categoriei 100kg.

Așa cum precizam anterior, speranța luptelor din Giurgiu, Ștefănuț Mitroi, a urcat pe prima treaptă la categoria 18kg COPII.

„Trebuie evidențiată atitudinea față de pregătirea precompetițională și locul 2 obținut de sportiva Daria Stan și locul 3 obținut de sportiva Erika Estefania Marquez, care încet, prin muncă au început să puncteze în competițiile naționale, a spus prof. Florin Antonescu la întoarcerea de la Pitești a echipei Dunărea Giurgiu.

Tot pe podium au mai urcat, dar pe poziția a treia, luptătorii Cristian Mițoi, Andrei Neagu, Iulian Coarnă și Petrică Roată.

Pentru micii luptători de la Dunărea Giurgiu urmează două săptămâni de pregătire și deplasarea la Râmnicu Vâlcea pentru etapa a ll- a.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole