16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Dan MOTREANU, președinte PNL Giurgiu: „Alte două sate vor beneficia de alimentare cu apă potabilă, grație Programului ANGHEL SALIGNY”

Deși unii l-au privit cu circumspecție la început, Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, inițiat și susținut de Partidul Național Liberal, se dovedește, iată, un success. Sute de comunități din întreaga țară au astfel posibilitatea dezvoltării și modernizării, grație fondurilor accesate prin acest program.

Cel mai recent contract de finanțare din județul Giurgiu a fost semnat miercuri, 16 august, și a vizat alimentarea cu apă potabilă a satelor Bila și Cămineasca din comuna Schitu.

La semnarea contractului de către primarul liberal Ionel Pașol a participat președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, alături de deputatul liberal Alexandru Andrei.

„Am participat la semnarea acestui contract, alături de secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, Marin Țole, primarul comunei Schitu, Ionel Pașol, deputatul PNL de Giurgiu, Andrei Alexandru.

Valoarea proiectului este de 15,1 milioane de lei iar finanțarea va fi asigurată prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a fost inițiat și este susținut de Partidul Național Liberal”, preciza, la scurt timp după semnarea documentului, președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu.

Prin acest program, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei pentru alimentare cu apă, sisteme de canalizare și drumuri.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole