1.9 C
Giurgiu
vineri,8 decembrie 2023
spot_img

CULMEA!! Coordonatorul activității Prefecților, Aneta MATEI, ELIMINATĂ din Grupul de WattsUP al Prefecturii Giurgiu

Supărată (și deranjată) probabil de cele mai recente afirmații ale fostului prefect, Aneta Matei, actual secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (având atribuții de coordonare a activității Prefecților din țară), apărute în mass media locală, actualul prefect al județului, Florentina Stănculescu, a găsit de cuviință să o elimine pe aceasta din grupul de WattsUp al Prefecturii Giurgiu, grup în care sunt incluși și angajați (consilieri) ai Prefecturii, dar și reprezentanții mass media acreditați pe lângă această instituție. De altfel, grupul a fost creat chiar de Aneta Matei, în perioada în care a fost prefect al județului, cu scopul de a înlesni comunicarea cu presa locală și națională atât a Instituției pe care o conducea, cât și a deconcentratelor din subordine.

Să fie vorba de răzbunare? Să fie oare ordin politic al conducerii PSD? Încă nu știm cu exactitate, dar sperăm că există o explicație plauzibilă pentru această acțiune.

Deocamdată, Aneta Matei a preferat să nu comenteze cele întâmplate, precizând doar că în articolele de presă care au citat-o a fost vorba doar despre prezentarea unor prevederi legale cu privire la acțiunea de atacare a unei hotărâri de Consiliu Județean.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole