11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Copii voluntari au vizitat bătrânii de la Mironești (GALERIE FOTO)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu și Asociația „Oameni, valori, fapte” au pus, de curând, bazele unei colaborări de durată, în sprijinul beneficiarilor de asistență socială din județul Giurgiu.

O echipă de voluntari, mulți dintre ei copii, cu vârste între 10 și 18 ani, au vizitat duminică, 21 noiembrie, Centrul pentru persoane vârstnice Mironești. Toți copiii care au participat duminică la acțiune sunt elevi din Capitală.

Acolo, voluntarii au stat de vorbă cu beneficiarii centrului, au realizat împreună aranjamente florale, reușind astfel în primul rând, să-i scoată pe bătrâni din rutina zilnică. În plus, multor bătrâni ce au fost uitați de familiile lor, le-au adus un zâmbet pe față, ceea ce a însemnat, poate, mai mult decât orice pachet cu daruri în special în această perioadă de sărbători.

De asemenea, bătrânii au primit cadouri constând în dulciuri și fructe din partea elevilor Colegiului “Gheorghe Lazăr” din București.

Vizita de duminică nu este decât startul, deoarece astfel de întâlniri între voluntarii Asociației “Oameni, Valori, Fapte” și bătrânii din centrul de la Mironești vor avea loc lunar, voluntarii asigurând organizarea diverselor activități creative și de relaxare pentru a susține sănătatea atât fizică, cât și emoțională a vârstnicilor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole