26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Copii ai claselor I-IV de la Școala „Acad. Marin Voiculescu” nr. 8 din municipiu, oaspeți ai deputatului PNL Giurgiu, Gabriela HORGA

Sute de copii din județ au ajuns la Parlament, la invitația deputatului PNL Giurgiu, Gabriela Horga, de la preluarea mandatului său. De altfel, parlamentarul giurgiuvean declara, nu o dată, că va continua să organizeze astfel de vizite, astfel încât un număr tot mai mare de copii din județ să aibă ocazia de a vizita Parlamentul, pentru a afla, pe viu, cum funcționează forul legislativ.

O astfel de vizită a fost organizată luni, 23 octombrie, pentru un număr de 50 de copii de la clasele primare ale Școlii „Acad. Marin Voiculescu” nr 8 din municipiu, care au fost într-un tur al Parlamentului.

Copiii au primit informații și au avut și ei multe întrebări despre clădirea Parlamentului, despre ce înseamnă democrația și rolul Parlamentului, activitatea parlamentarilor și despre modul în care se dezbat și se aprobă legile țării.

Felicitări, Alina Meclea pentru organizarea vizitei de astăzi și pentru prezența micilor vizitatori curioși!

Au participat și colegii mei, Toma Petcu, senator PNL de Giurgiu, Alexandru Andrei, deputat PNL de Giurgiu, preciza, la finalul vizitei, deputatul liberal giurgiuvean.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole