16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Continuă vizitele copiilor giurgiuveni la Parlament, la invitația deputatului PNL Giurgiu, Gabriela HORGA (GALERIE FOTO)

Copii din alte două comune giurgiuvene au vizitat marți, 20 decembrie, Palatul Parlamentului, la invitația deputaților liberali Gabriela Horga și Alexandru Andrei, precum și a senatorului PNL Giurgiu, Toma Petcu.

Este vorba despre 80 de copii din comunele Clejani și Călugăreni, însoțiți de cadre didactice.

Deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga i-a însoțit pe cei mici într-un tur al Palatului Parlamentului, au discutat despre modul în care se aprobă legile și despre importanța democrației.

„Au mers și la Senat, unde au primit cadouri de la Moș Crăciun. Au asistat la un spectacol în care au ascultat colinde, cântece dedicate sărbătorilor de iarnă, recitaluri de poezie, povești pentru copii. Spectacolul a fost asigurat de coruri, ansambluri populare și artiști.

Din subiectele de discuție nu au lipsit preocupările specifice vârstei în era digitală. Au discutat și despre instalarea jocurilor, securitatea cibernetică și contactul pe internet cu alți jucatori.

Mulțumim micilor musafiri pentru vizită și colinde!

Îi mai așteptăm cu mult drag! Mulțumim Alina Gorghiu pentru sprijin și pentru întâlnirea cu Moș Crăciun!”, afirma, la scurt timp de la încheierea vizitei, deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole