11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Consiliul Județean Giurgiu – Prefectul Florentina Stănculescu: 1-0!

Încep să apară primele explicații ale – să zicem – urei viscerale pe care actualul Prefect PSD Florentina Stănculescu o nutrește față de Consiliul Județean Giurgiu. Așa cum se știe, la începutul acestui an, ca urmare a reorganizării Consiliului Județean, Florentina Stănculescu și-a pierdut funcția de director economic pe care o ocupa. Extrem de supărată pe acest lucru, și-a făcut rapid buletin de București și a acționat în instanță, în Capitală, instituția la care lucrase în ultimii ani, sperând, probabil, că va avea câștig de cauză.

Numai că, așa cum s-a întâmplat și în cazul fostului director al Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu, Cosmin Crețu, judecătorii au decis că niciunul dintre cei doi – foști, de acum – directori nu avea dreptate.

Dovadă stă decizia instanței pronunțată miercuri, 6 aprilie, de către Tribunalul București: „Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia inadmisibilităţii cererii. Respinge acţiunea, ca inadmisibilă. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată astăzi, 06.04.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  1959/2022  06.04.2022”

Iată deci că o primă bătălie între Florentina Stănculescu și Consiliul Județean a fost tranșată, clar, de judecătorii din București, în favoarea Consiliului Județean. Este păcat însă că noul prefect PSD al Județului Giurgiu alege să se răzbune pe Consiliul Județean, asta deși anunța, la înscăunarea sa, că va face totul pentru dezvoltarea județului Giurgiu. Din păcate, din luptele și din orgoliile personale nu câștigă nimeni, ci pierd giurgiuvenii de rând. Speranța noastră este că, în cele din urmă, prefectul va reveni la intenții mai bune, iar luptele sterile vor fi lăsate deoparte.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole