23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Consilierii județeni PSD, preocupați de binele județului…??

În timp ce colegii discută subiecte și proiecte importante pentru dezvoltarea județului, câțiva aleși județeni social-democrați își fac de lucru cu telefoanele mobile. La prima vedere, ai putea spune că cei doi „protagoniști” (Cristian Răgălie, finul lui Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni, și Napoleon Mihăiță Grigore, cârcotașul de serviciu și cel care s-a afirmat în ședința de consiliu aplaudând respingerea unui proiect ce viza bunăstarea copiilor cu dizabilități) sunt interesați să verifice informații importante, eventual să își prezinte, cumva, amendamente menite să îmbunătățească actele ce se votează în plenul Consiliului Județean. Numai că ceea ce a surprins obiectivul aparatului de filmat al unei televiziuni on-line schimbă în totalitate prima impresie.

Cei doi râd, salivează și…comentează! O fotografie absolut normală, de profil, a unui director de deconcentrată din subordinea Consiliului Județean este obiectul discuției dintre cei doi.

Culmea este că atitudinea celor doi consilieri județeni PSD nu este cu nimic altfel față de atitudinea „colegilor mai mari”, din Parlament. Nu o dată, parlamentarii PSD erau surprinși de obiectivele camerelor de filmat sau de fotografiat ocupându-se cu orice altceva în timpul ședințelor „plictisitoare” din forul legislativ, numai cu a face treaba pentru care, culmea, sunt și plătiți! Cum plătiți sunt și cei doi aleși județeni ce se amuzau copios pe tema noii ținte a PSD-ului giurgiuvean, directorul Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu, Oana Dragne. Dacă pe parlamentari i-am înțelege, cu indulgență, celor doi „protagoniști” nu le putem găsi circumstanțe atenuante, pentru lipsa de concentrare și de interes într-o ședință care a durat cu aproximație o oră. O fi chiar atât de greu să se concentreze asupra a maxim 35 – 40 de proiecte de hotărâre – pe care, de altfel, au avut vreme să le studieze înainte – iar respectul față de cei care i-au trimis pe scaunele de consilieri să fie atât de redus, încât în ședințe salivează la pozele de profil ale directorilor de deconcentrate? Nici nu am vrea să ne gândim ce discuții se poartă în privat, legat de aceste „teme”!!

N.B. Fotografia cu cei doi este deja VIRALĂ pe internet!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole