26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Comisarul sef Polexe Viorel este noul adjunct al Inspectoratului de Poliție Giurgiu

Ziua de 7 iunie 2022 va fi una importantă pentru comisarul șef Viorel Polexe, deoarece, începând cu această dată, domnia sa este titular al funcției de adjunct al șefului IPJ Giurgiu pe linie de poliție rutieră și siguranță publică, după ce a câștigat concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, pentru acest post.
Comisarul șef Ion Viorel Polexe este născut la 01 septembrie 1969, în comuna Văleni, judeţul Dâmbovita, este căsătorit şi are un copil.
Este absolvent al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti – Facultatea de Drept si a cursului postuniversitar din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti – Specializarea Drept – Evaziune Fiscală.

Din anul 1995 este încadrat în structurile Poliţiei Române, și, timp de 11 ani, a lucrat pe funcții de execuție în specialitatea combaterea criminalității economico-financiare.
În perioada 2006 – 2011 a fost șeful Poliției Municipiului Moreni (Dâmbovița) apoi, între 2011 – 2013 a fost șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Dâmbovița.
Următorii doi ani, 2013 – 2014, a fost adjunct al șefului Poliției Municipiului Giurgiu, acesta fiind și primul său contact cu județul Giurgiu. În perioada 2014 – 2016 a fost șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Giurgiu. De altfel, despre acesta există doar cuvinte de laudă, majoritatea celor care au avut, până în prezent, un contact profesional cu acesta, declarând, pentru evenimentgr.ro, faptul că Viorel Polexe este un real câștig pentru conducerea IPJ Giurgiu, fiind un profesionist desăvârșit.
Având în vedere experienţa acumulată si pregătirea profesională, comisarul șef Viorel Polexe îşi doreşte să continue reforma în domeniul siguranței publice, având ca principal obiectiv creşterea siguranţei cetăţeanului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole