5.3 C
Giurgiu
miercuri,6 decembrie 2023
spot_img

Cine aruncă, de fapt, gunoaie la marginea comunei Putineiu (VIDEO)

O serie de „postaci” de meserie și-au făcut un obicei din a acuza, de cele mai multe ori, în fals, conducerea primăriei Putineiu de faptul că angajații instituției cu pricina ar depozita, la marginea comunei, în câmp, deșeuri. Fără însă a avea dovezi în acest sens! În schimb, un cititor de bună credință ne-a trimis, cu puțin timp în urmă, o filmare efectuată în dimineața zilei de sâmbătă, 18 februarie, când a surprins tractorul unei socitetăți agricole din localitate pregătit să deverseze câteva sute de kilograme de deșeuri din remorcă…după cum se poate vedea în filmare, tractorul intră pe un drum de pe câmp, încărcat cu saci de deșeuri, iar din remorcă mai cad, din când în când, o parte a acestor gunoaie.

În aceste condiții, ni se pare normal ca cei care aruncă gunoaiele aiurea, pentru ca mai apoi să și le fotografieze și să posteze pe facebook, ca și cum ar fi aruncate de utilajele Primăriei (fără a avea dovezi în acest sens), să își retragă vorbele urâte și acuzațiile sau, măcar, să își ceară scuze pentru acuzațiile nefondate! Dar, când e comandă politică, cam greu cu așa ceva!

N.R. Contactat telefonic, primarul comunei Putineiu, Gheorghe Breazu, a precizat, pentru evenimentgr.ro, că angajații din primărie, ale căror atribuții sunt legate de salubrizarea comunei, vor monitoriza de acum transporturile de genul celui surprins sâmbătă, 18 februarie.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole