16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Ceea ce se anunțase PE SURSE, dar AUR a negat, s-a întâmplat azi…!

Miercuri, 13 martie, anunțam că, pe surse, primeam informația conform căreia unii membri AUR, persoane recalcitrante, s-ar îndrepta spre Primăria Municipiului Giurgiu, cu vădita intenție de a provoca un scandal. La vremea respectivă, atât Iulian Naipeanu cât și Bogdan Bratu, liderii filialelor județeană, respectiv municipală AUR Giurgiu, au negat orice legătură cu această acțiune. Până seara, la Primărie a fost liniște.

Dar a fost doar liniștea de dinaintea furtunii. Fie întorși din drum, fie luați cu alte activități, persoanele respective (Marian Saioc, însoțit fie de soție, fie de alte cunoștințe) au amânat puțin „inevitabilul”. Astăzi, joi, 14 martie, în prima parte a zilei, acesta, însoțit – se pare – de un bărbat, a pătruns în sediul Primăriei Giurgiu, cu telefonul pornit pe filmare și pus pe provocat scandal.

Prima ușă pe care a găsit-o deschisă a fost cea a viceprimarului municipiului, Ionel Muscalu, care l-a poftit afară. Dându-și seama că, de fapt, nu viceprimarul este „ținta” atacului, Saioc a încercat să intre abuziv în secretariatul Primarului, încercând, totodată, să forțeze și ușa de la biroul primarului. Cum ușa nu se deschide fără voia celui care se află în birou, nervos, Saioc a început să tragă de ușă, rupând, din declarațiile unor martori, clanța ușii.

De precizat faptul că atitudinea de a nu îi opri cu forța a viceprimarului Ionel Muscalu este una de lăudat, pentru că, în caz contrar, scandalul putea escalada.

Dar cine este acest Marian Saioc…?

La o simplă căutare pe internet, am reușit să aflăm cine este acest Marian Saioc: este din Constanța, și se deplasează, la ordin, la diferite primării din țară, unde, filmând tot timpul, încearcă să provoace scandal…Dovadă stau zecile de filmulețe postate, de la sediile diferitelor autorități publice (Bârlad, Ploiești, comuna Băcani – județul Vrancea, Ghimbav – Brașov, sector 6 București, etc).

Referitor la cele petrecute astăzi în sediul Primăriei Municipiului Giurgiu, primarul Adrian Anghelescu, cel vizat de scandalul de astăzi, a declarat, pentru evenimentgr.ro:

„Aflasem de ieri că urmează ca la Primărie să vină cineva din partea AUR, care să mă provoace și să facă scandal. De altfel, unii reprezentanți ai presei, informați, au și postat despre acest moment posibil.
Și s-a întâmplat astăzi, când Saioc Marin, însoțit de un alt bărbat, a intrat fără să anunțe, din greșeală, în biroul viceprimarului Ionel Muscalu, unde au găsit ușa deschisă.
Dându-și probabil seama că au greșit adresa, au încercat să intre si în cabinetul primarului, distrugând mânerul ușii. Viceprimarul a încercat să poarte un dialog civilizat, dar văzând că monologul lui Saioc este agresiv și provocator, acesta i-a condus către obiectivul de pază, pe unde ar fi trebuit să intre.
Saioc Marian, așa cum s-a prezentat, a mințit de față cu paznicul, că acesta i-ar fi permis accesul.
Suntem adepți ai transparenței in administrație, atât eu ca primar, cât și angajații, primim pe fiecare cetățean și încercăm să rezolvăm legal toate problemele, însă nu putem accepta comportamente distructive.

Știu că este doar o masinațiune de campanie electorală, care nici nu a început, a unui candidat, de la care aștept, așa cum așteaptă și giurgiuvenii, educație și simț civic. În rest, să auzim numai de bine!”, a încheiat Adrian Anghelescu.

Anunțați, la fața locului s-au prezentat atât polițiști locali, cât și un echipaj al Poliției naționale, care în prezent – conform surselor noastre – efectuează cercetări pentru a-l găsi și a vedea care este motivul tentativei de scandal din incinta Primăriei Giurgiu.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Acest incident dovedeste inca o data ca AUR are oameni care nu se comporta civilizat si nu respecta regulile si legile, fiind gata sa provoace scandal si sa distruga birouri. Este de laudat atitudinea calma a viceprimarului Ionel Muscalu, care a evitat escaladarea situatiei si a incercat sa discute civilizat cu aceste persoane recalcitrante. De asemenea, este inacceptabil ca un candidat sa-si foloseasca astfel de metode agresive si distructive in campania electorala. Sper ca adevaratii lideri ai AUR sa ia masuri impotriva acestor membri care aduc rusine si prejudicii partidului si sa incerce sa rezolve problemele in mod legal si civilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole