22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Ce spun polițiștii giurgiuveni despre ACCIDENTUL de la Bălănoaia

La data de 11 Iulie a.c., ora 01.30, pe calea ferată, la pasajul CF din Balănoaia, km feroviar 6+145, pe relația Giurgiu – Videle, a avut loc un eveniment, în urma căruia un autotren (Tir) a fost acroșat de un tren marfar.

În urma evenimentului, a rezultat avarieriera autotrenului, a locomotivei, a liniei de cale ferată și a materialului rulant, nefiind înregistrate victime.

Conducătorul autotrenului, un bărbat de 43 de ani, din orașul Videle, județul Teleorman, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

A fost identificat și mecanicul de locomotivă, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Buzău, care a fost testat cu aparatul alcooltest, indicând valoarea 0.

În prezent traficul rutier pe D.N. 5B se desfășoară în condiții normale, iar traficul feroviar este în continuare blocat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, degradare ori aducerea în starea de neîntrebuințate a liniei de cale ferată, a materialului rulant, a instalațiilor de cale ferată ori a celor de comunicații feroviare, precum și a oricăror altor bunuri sau dotări aferente infrastructurii feroviare ori așezarea de obstacole pe linia ferată, dacă prin aceasta se pune în pericol siguranța mijloacelor de transport, manevra sau intervenție.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole