17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

AUDIO: Gara Giurgiu are telefonul închis!

În cazul în care un giurgiuvean are nevoie de informații legate de circulația singurului tren de persoane ce mai deservește municipiul (ruta Giurgiu – Videle – Gara de Nord) are două variante: fie se deplasează până la Gară, fie, varianta mai ușoară, formează 0246.211.098. Numai că, ce să vezi…La acest număr de telefon (singurul existent, de altfel!) nu se poate lua legătura cu nimeni.

Înregistrarea primită de la un cititor ce voia să vadă dacă mai poate folosi trenul pentru a ajunge într-una din localitățile de pe traseul Giurgiu – Videle, ca urmare a accidentului produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, este cât se poate de elocventă cu privire la modul în care lucrează CFR Călători.

Acesta este mesajul pe care îl ascultă oricine dorește informații legate de mersul trenurilor, la Giurgiu!

Culmea este că mesajul de mai sus poate fi auzit în cazul numerelor de telefon mobile, nu și la cele fixe. Să își fi transformat Gara Giurgiu telefonul fix într-unul mobil? Puțin probabil. Din păcate, cu asemenea servicii, nu este de mirare că CFR Călători înregistrează, an de an, milioane de minute întârziere, pentru care, până acum, nu a fost tras nimeni la răspundere…

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole