1.9 C
Giurgiu
vineri,8 decembrie 2023
spot_img

Ce a omorât pisica și a indus panica? DEZINFORMAREA!!!

Cu ceva timp în urmă, pe un cont de socializare apărea – parcă la comandă și copie la indigo a unor acuzații aduse de un alt individ, despre care publicația noastră a mai scris – o postare legată de o achiziție publică a Primăriei Comunei Putineiu pentru…combustibil!

Trei mii de tone de motorină, scria respectivul (un anume George Victor Lăcătușu), care se întreba ce ar putea face primăria cu acea cantitate de combustibil…mai mult sau mai puțin la „miștocăreală”, individul cu pricina – care locuiește în Pietroșani (județul Teleorman) – spunea că cei din conducerea comunei Putineiu ar  „ara” comuna în primăvară…Pentru susținerea aberațiilor sale, acesta posta o serie de print-screen-uri, fără, însă, a preciza și perioada la care făcea referire în comentariul tendențios…

Pentru elucidarea „enigmei” legate de toate aceste acuzații, am solicitat Primăriei Putineiu, în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informații publice, clarificări cu privire la acuzațiile lui Lăcătușu. Numai că, ce să vezi…achizițiile cu pricina sunt din 2018!!! Mai exact, din luna mai a anului amintit!! De menționat faptul că orice instituție, unitate administrativ teritorială, face asemenea achiziții în avans, pentru ca mai apoi, în baza unor bonuri, să facă alimentarea utilajelor și autovehiculelor aflate în proprietatea sa. Și acest lucru nu se întâmplă de ieri, de azi…

Iată cum, din nou, anumiți indivizi, dornici de afirmare sau de publicitate – uneori gratuită – sau de epatare publică informații incomplete, false sau tendențioase, scoase din context!

Aviz amatorilor! Dar și giurgiuvenilor care, de multe ori, pleacă urechea la asemenea dezinformări, crezând fără a verifica sau măcar a aștepta o confirmare oficială, ceea ce li se vinde de către persoane dornice de electorat, de publicitate, de vizibilitate sau de a deveni, peste noapte, „justițiari”!!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole