18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Caravana Cunoașterii a poposit la Comana (FOTO/VIDEO)

După întâlnirea de sâmbătă, de la Pitești, unde reprezentanții Direcțiilor Agricole din trei județe și fermieri din aceste județe, angajații Direcției Agricole Județeană Giurgiu au dus CARAVANA CUNOAȘTERII organizată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, în comuna Comana. De altfel, despre întâlnirea de la Piteși, publicația noastră a scris, materialul putând fi regăsit aici.

În prezența a aproximativ 70 de mici fermieri (cei cărora li se adresează această Caravană), reprezentanții DAJ Giurgiu au prezentat avantajele și obiectivele programului, în urma căruia sutele de fermieri cu mai puțin de 50 de hectare de teren pot beneficia de finanțări pentru diverse culturi sau chiar de subvenții pentru creșterea animalelor (cei care au ferme de animale).

După prezentarea materialului, fermierii (din localitățile Comana, Gostinari, Vlad Țepeș, Colibași) s-au arătat extrem de interesați, mai cu seamă legat de partea de documentații ce trebuie depuse, manifestându-și, totodată, dorința de a fi sprijiniți de autorități în ceea ce privește completarea diverselor declarații și formulare.

O următoare întâlnire a micilor fermieri cu reprezentanții DAJ Giurgiu va avea loc miercuri, 1 martie, la sala mare a Centrului Cultural Local „Ion Vinea”, unde sunt așteptați circa 100 de fermieri din Daia, Gostinu, Oinacu, Frătești, Slobozia, Malu și Vedea.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole