12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Bătaie în stradă, în a doua zi de școală, în fața Liceului „Tudor Vianu” (VIDEO)

Nici nu a început bine școala, că în fața Liceului „Tudor Vianu” din municipiu au și început să izbucnească scandalurile. Dacă în anii trecuți, surse apropiate ne spuneau că în zonă și-ar face veacul mai mulți indivizi cunoscuți ca fiind „pești” (și nu zodia amintită, fete din liceu fiind racolate pentru „cea mai veche meserie din lume”), iată că anul acesta lucrurile s-au schimbat…

A doua zi de școală… La ieșirea de la cursuri, o puștoaică de 15 ani este așteptată de mai multe persoane de sex feminine, rude ale unei alte fete, ceva mai mari. Motivul: puștoaica de clasa a noua ar fi devenit, de scurt timp, prietena unui băiat cu vreo trei ani mai mare, în „detrimentul” fetei ce a jurat, imediat, răzbunare!

Nici nu a durat mult de la „a jura” până la „a face”, mai multe individe așteptând-o pe fata respectivă la ieșirea de la cursuri, moment în care a izbucnit și scandalul. Palme, înjurături și reproșuri…Toate au dus la o plângere penală făcută de familia fetei agresate, împotriva persoanelor care au lovit-o și au umilit-o în public.

„Fata mea nu a avut nicio treabă cu băiatul acela, nu l-a văzut decât de câteva ori…Lui i-o fi plăcut de ea, dar pe ea nu a interesat-o…Respectivele care au lovit-o învață la altă școală din oraș, nici măcar nu sunt din aceeași localitate cu noi. Am făcut plângere la poliție, rămâne să vedem ce se va întâmpla în continuare. Norocul fetei mele a fost un echipaj de jandarmerie, care patrula prin zonă, și care a văzut ce se întâmpla, și care a intervenit…”, a declarat mama fetei agresate.

Iată, mai jos, punctul de vedere al IPJ Giurgiu, transmis cu puțin timp în urmă publicației noastre:

Astăzi, 16 Septembrie a.c., la Poliția Municipiului Giurgiu s-a prezentat o tânăra de 15 ani, din comuna Oinacu, județul Giurgiu, care a sesizat faptul că a fost agresată fizic de către o persoană.

Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că la data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, în timp ce tânăra se afla în fața unui liceu din municipiul Giurgiu, a fost lovită cu palmele peste față de o fată de 15 ani, elevă a altui liceu din municipiul Giurgiu.

În urma evenimentului, tânăra în cauză a depus plângere prealabilă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.”

Deși în trecut fata a mai fost victima unor agresiuni (verbale) din partea persoanelor ce au lovit-o, pentru niște așa-zise injurii care nu au fost niciodată probate, nu s-au luat măsuri de către organele în drept, deoarece plângerile la poliție ar fi fost retrase. Numai că, de această dată, deși nu a fost nevoie de îngrijiri medicale, familia tinerei de 15 ani este decisă să nu mai renunțe.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole