26.3 C
Giurgiu
duminică,23 iunie 2024
spot_img

Ba nu…ba da! Roata dezinformării și a minciunii PSD Giurgiu!

Nu mai târziu decât momentul în care Barbu (cum care Barbu, Nicolae, cel candidat la Primăria Municipiului, care își dorește încă un mandat să mai distrugă puțin orașul, deși nu i-a ajuns cât a făcut-o până acum…) își anunța divorțul de PSD, partid care l-a susținut, din umbră, Barbu revine…la dragostea dintâi! După ce a trădat-o cu „independența” (deși în spate i-a stat aproape întreg aparatul PSD de campanie), și, mai apoi, cu ProRomânia lui Ponta (pe care, apropo, l-a trădat cu prima ocazie), Barbu se laudă cu o revenire mai ceva ca  lui Jean-Claude Van Damme în filmele în care a jucat…Adică, cică după o bătaie zdravănă, el revine, ca un super erou…Dar, domnule Barbu, asta se întâmplă doar în filme, nu și în viața reală, cea pe care o trăiesc giurgiuvenii!

Și vine acum ceva ani (cam pe când Barbu divorța cu surle și trâmbițe atât de politica giurgiuveană, cât mai ales de PSD Giurgiu), fix președintele partidului amintit, care declara, exact pe contul lui de facebook, că cel care a „îngropat” APA SERVICE (furnizorul serviciului de apă și canal în județ) este…Da, ați ghicit! NICOLAE BARBU!!! Exact cel alături de care se afișează acum pe străzile din municipiu, cerșind câteva voturi în plus pentru candidatul PSD….că doar ei sunt cei care se „gândesc” la oameni (la oamenii lor, mai exact!!).

Dar reacția nu a întârziat să apară! Prin intermediul unui comunicat de presă, actuala conducere a Primăriei Giurgiu vine cu argumente concrete la adresa lui Barbu, care susține că la noi, la Giurgiu, ar fi un dezastru din punct de vedere al prețului apei…

Mai jos, reporducem INTEGRAL replica transmisă celor de la PSD Giurgiu de către conducerea Primăriei Giurgiu:

„Neactualizarea prețului apei ar fi produs un dezastru lăsând orașul fără apă și canalizare.

 Așa vreți dumneavoastră domnule Barbu, să mergem în fundul curții la toaletă în anul 2024?

 De ce nu vă puneți întrebarea de ce s-a ajuns aici domnule fost primar “manager”, manager poate pentru afacerile dumneavoastră că la Apa Service nu ați investit nimic și de aceea s a ajuns aici .

Ați preferat să mințiți populația și să țineți prețul apei neactualizat până la marginea falimentului.

Nu numai că nu ați făcut nimic pentru sectorul de apă, dar ați mai și blocat investiții de 300 de milioane de euro pentru municipiul si întreg județul Giurgiu.

Dar e mai ușor să nu faci nimic și să îți vezi de afacerile proprii în detrimentul oamenilor, decât să construiești ceva durabil și sănătos.

Prețul apei este stabilit printr o strategie de tarifare multi anuală care prevede investiții și dezvoltare , și care a fost făcută pe baza a ceea ce ați lăsat dumneavoastră în urmă adică ZERO INVESTIȚII ȘI INFINITĂ NEPĂSARE , iar aprobarea ei se face cu votul celor 28 de comune, municipiu și județ,care sunt de acord sau nu cu această strategie.

Noroc că oamenii au înțeles dezastru care putea să se abată asupra serviciului de apă și canalizare.

În concluzie mințiți iar alegătorii că primarul și consilierii PNL Giurgiu au aprobat strategia tarifară.

Singurul lucru adevărat este că au fost de acord să repare dezastrul lăsat de administrația Barbu dar Consiliul Local Giurgiu nu a votat această strategie din cauza inconștienței și nepăsării PSD.

Dar ce mai contează că la minibar se bea apă plată, nu știm însă cum se vor folosi toaletele în spațiile de cazare.

Ce vom avea în viitor ? ….cu gândirea dumneavoastră … am avea toaletă în fundul curții și apă plată….

Și iar mințiți când spuneți că se modifică prețul apei în 2024 ! ….ați și anexat strategia în care se observă în 2024 este același pe tot parcursul anului iar în 2025 crește cu 76 de bani doar prețul apei menajere, cât de analfabeți credeți că sunt giurgiuvenii și cât de mult îi desconsiderați…???

Astfel, nu ne rămâne decât să credem că ori e rea intenție, ori e PROST MANAGEMENT ori plăcerea de a minți în continuare giurgiuvenii ….

Mai bine cinstit cu oamenii și harnic decât așa “MANAGER”.

Apropo, noi preferem și TREBUIE să fim PENTRU OAMENI, și nu PRINTRE….! Dar… gura păcătosului adevăr grăiește…! se mai arată în informarea PNL Giurgiu.

În concluzie, mașinăria de dezinformare și de minciună a PSD Giurgiu nu contenește în a încerca, prin orice metode, să inducă oamenii în eroare. De la promisiuni aproape imposibil de dus la îndeplinire (lucrări din bani publici pentru proprietăți private, sau „refaceri” ale unor lucrări efectuate tot în campanie, când li se promiteau giurgiuvenilor subsoluri curate, igienizate și reparate, dar oamenii, sărmanii, s-au trezit cu și mai mari belele după „marile intervenții”… până la „o să curgă lapte și miere pe Dunăre, iar locuitorii municipiului vor rămâne cu toții în oraș, nu vor mai migra, că noi, PSD, le promitem marea cu sarea”), până la acuzații nefondate, iată că PSD Giurgiu, în disperarea sa că va pierde (din nou!!!!) conducerea municipiului și a Consiliului Județean (să nu mai vorbim despre zecile de comune în care își vor linge rănile după 9 iunie), nu se dă înapoi de la nimic doar pentru un singur scop: acela de a păcăli, o dată în plus, electoratul, care, pe 9 iunie, va trebui să gândească o alegere: minciuni, lucruri clar irealizabile, spuse la disperare (PSD) sau continuitate, construire, dezvoltare (PNL).

Și, apropo, în loc de „nota bene”: de fiecare dată când PNL a condus destinele municipiului sau ale județului, s-a văzut, clar, o dezvoltare și o creștere a nivelului de trai al giurgiuvenilor! În schimb, când PSD a fost la „butoane”, doar camarilla politică a acestora a avut de câștigat. Restul, sărăciți, șantajați, manipulați…au devenit un fel de mașină de vot a acestora!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole