19.1 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Amneziile PSD-ului. Marian Mina se laudă că Ministrul PSD al Finanțelor alocă bani IMM-urilor, pe un proiect inițiat de liberali

După ce, cu aproape doi ani în urmă, mai exact în 2020, se opunea pe toate căile proiectului IMM INVEST, program PUR LIBERAL, social-democrații, prin gura (pardon, tastatura și postările) lui Marian Mina vin să se laude cu acest program, trâmbițând faptul că ei, cei de la PSD, sunt cei cărora le pasă de firmele mici și mijlocii din România.

La momentul lansării și propunerii acestui program, PSD a votat împotrivă, ba chiar a atacat în spațiul public acest IMM Invest, dar și AGRI Invest, ambele programe inițiate, așa cum spuneam, de către guvernul PNL.

Acum, după doi ani, odată ajunși la Guvernare, brusc și-au amintit de aceste două programe importante, iar ministrul lor, al PSD-ului, de la Finanțe, nu face acum nimic altceva decât să aloce un plafon, pe un document al liberalilor, pe care ei nu au adus niciun amendament. E de noaptea minții, cum s-ar spune, să te lauzi tu, deputat PSD Marian Mina, că ministrul PSD a alocat fonduri pentru programele inițiate de PNL, uitând totuși să menționezi cui aparține „paternitatea” lor, programe pe care azi le lauzi, dar cărora te-ai opus cu vehemență acum doi ani. Adică, atunci nu erau bune, dar acum sunt?? Ce să mai înțelegem noi, oamenii de rând? Ce să mai înțeleagă cei cărora, de fapt, le sunt destinate aceste fonduri?

Uită, se pare, atunci când postează, reprezentantul PSD, că ei, social-democrații, nu au niciun aport, niciun merit în cele două programe. Poate doar că ministrul lor alocă un plafon. Mai mult, suntem siguri că Mina habar nu are ce conține documentul, pentru că – o spunem din surse sigure – nici măcar nu l-a citit! Dar se împăunează pe facebook cu el! Că doar, de când a venit PSD la guvernare, nu face altceva decât să iasă cu proiecte ale liberalilor, pe care le prezintă ca aparținând formațiunii sale politice. Un fel de „copy-paste” rămas din perioada când (fostul deja pesedist) Victor Ponta își obținea doctoratul…

Fără răutate, dar din ce în ce mai des PSD-iștii dau dovadă de posibile amnezii. Nu am vrea să credem că și de prostie. De multe ori când se pune în aplicare un proiect ori un program lansat sau inițiat de liberali, imediat ei ies în față cu lauda că „uite ce facem noi pentru voi”…Păi, domnilor din PSD, ori suntem politicieni, ori nu suntem…? Pentru că unui politician adevărat îi pasă de oamenii care l-au trimis într-o funcție, se luptă pentru inițierea de proiecte și programe menite să aducă un plus valoare vieții, nu se cocoață pe realizările celor de dinainte, trecându-și-le în dreptul lor!

Mai mult, nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, mai ales în ceea ce îl privește pe Marian Mina. Nu mai mult decât în luna noiembrie a anului trecut se împăuna cu lucrările de la Drumul de legătură între DN5 și Vama Giurgiu, proiect inițiat și demarat în perioada guvernului liberal. Așadar, o dată în plus, pesediștii demonstrează că, atunci când e vorba să își tragă spuza pe turta lor, nu au niciun fel de scrupule, mint prin omisiune și își arogă merite nemeritate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole