23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Administrația locală din Giurgiu continuă campania împotriva depozitării necontrolate a deșeurilor pe domeniul public

Zilnic, lucrătorii societăților subordonate consiliului local strâng de pe domeniul public cantități foarte mari de deșeuri menajere aruncate necontrolat de către cetățeni, pe domeniul public.

Primăria municipiului Giurgiu a demarat în urmă cu doar câteva luni o amplă campanie de conștientizare și responsabilizare a cetățenilor care nu înțeleg că într-o comunitate, menținerea curățeniei reprezintă dovada unei bune educații și a unui simț civic foarte dezvoltat.

Pe lângă aspectele neplăcute pe care le scot în evidență gunoaiele aruncate pe stradă, acestea amenință în mod direct mediul înconjurător, afectează spiritul unei comunități și gradul de respect al oamenilor față de propria persoană și față de alții.

Problema aruncării necontrolate a deșeurilor trebuie să ne preocupe pe toți și cu toții suntem răspunzători de menținerea curată a comunității în care trăim. Lăsând un bun exemplu, oamenii pot influența în mod pozitiv comportamentul necivilizat al altora.

În continuare facem apel la conștiința giurgiuvenilor care constată aruncări necontrolate ale deșeurilor, precum și acte de vandalism, să apeleze numărul de telefon al dispeceratului Poliției Locale – 0246 274 668, se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole