16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

1 IUNIE, la Oinacu: 218 copii au primit, din partea Primăriei Comunei, BICICLETE! (FOTO/VIDEO)

Încă de la preluarea mandatului de primar al comunei Oinacu, Fabian Țîrcă a avut, ca proiect principal, susținerea și dezvoltarea educației în comună. Pe lângă investițiile în infrastructura școlară (unele finalizate, altele în curs de finalizare sau în stadiul de proiecte ce vor deveni realitate în scurt timp), nu au lipsit surprizele – plăcute – pentru cei mici, surprize extrem de apreciate. Dacă anul trecut, 50 de copii cu rezultate extrem de bune la învățătură primeau cadou din partea primarului o excursie de două zile la munte, iar la începutul anului școlar fiecare dintre elevii de grădiniță sau școală generală primea câte un ghiozdan de calitate, iată că de 1 iunie, conducerea Primăriei comunei Oinacu a pregătit o nouă surpriză pentru cei 218 copii care urmează cursurile celor trei grădinițe din comună (Comasca, Braniștea, Oinacu) și ale Școlii Gimnaziale nr. 1 Oinacu. Fiecare dintre aceștia a primit cadou, din partea Primăriei, câte o bicicletă, cu accesoriul principal de siguranță (cască de protecție) potrivită înălțimii și vârstei fiecăruia.

La festivitatea găzduită de curtea Primăriei, ce s-a dovedit neîncăpătoare, alături de primarul Fabian Țîrcă s-au aflat deputatul liberal giurgiuvean Alexandru Andrei și președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.

Imediat ce s-a încheiat prezentarea oficială, a început forfota, fiecare micuț alegându-și bicicleta pe care o va folosi de acum înainte. Mai mult, unii dintre puști spuneau că vor merge la școală cu noile biciclete, astfel că, mai în glumă, mai în serios, părinții copiilor i-au transmis primarului Fabian Țîrcă mesajul că următoarea investiție de urgență va fi un rastel pentru bicicletele copiilor.

Iar surprizele au continuat pentru copiii din comună. Prin bunăvoința deputatului PNL Giurgiu, Gabriela Horga, o sută de bilete pentru cei mici și pentru câțiva însoțitori ai lor, au ajuns în Oinacu. Este vorba despre bilete la concertul lui SMILEY susținut de artist marți, 31 mai, la Sala Polivalentă din Capitală.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole