23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Zona Liberă Giurgiu, amenințată de un incendiu provocat de un accident rutier!!!

Joi, 26 octombrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu a fost anunțat de producerea unui incendiu puternic în incinta Zonei Libere Giurgiu. Evenimentul a fost anunțat în jurul orelor 11,00, incendiul fiind provocat, conform apelurilor, de un accident rutier, produs între două autoturisme.

Din fericire, conform comunicatului ISU Giurgiu, a fost vorba doar despre un exercițiu!

Conform scenariului, vor fi primite mai multe apeluri de urgență care vor sesiza producerea unui accident rutier, între două autoturisme. Din informațiile primite de la participanții la trafic, trei persoane vor fi blocate în interiorul uneia dintre mașini, fără a avea posibilitatea de a ieși singure. Totodată, în urma impactului, unul dintre autoturisme va lua foc, iar flăcările se vor propaga la vegetația uscată de pe marginea drumului. Fumul dens va inunda clădirea din apropierea terenului incendiat, iar angajații vor trebui evacuați.   

  Persoanele care își desfășoară activitatea în incinta Zonei Libere sau cetățenii care vor trece prin apropierea locului în care se vor desfășura evenimentele trebuie să știe că este vorba despre un exercițiu, iar siguranța acestora nu este pusă în pericol.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole