26.3 C
Giurgiu
duminică,23 iunie 2024
spot_img

ZIUA STICLELOR DESCHISE, un altfel de eveniment pentru relaxarea giurgiuvenilor

Timp de două zile, joi, 16 iunie și vineri, 17 iunie, între orele 14 și 19, giurgiuvenii iubitori de vin de calitate sunt așteptați în Bd I.C. Brătianu, în incinta magazinului AMM, unde, la etaj, îi așteaptă o degustare de vinuri alese, pentru toate gusturile și toate buzunarele. Dulci, seci, demiseci, spumante sau proseco, aproape trei sute de etichete așteaptă să fie apreciate de către giurgiuveni în cadrul evenimentului ZIUA STICLELOR DESCHISE, ediția de vară.

„Avem nevoie de asemenea evenimente, pentru că, din păcate, încă nu există în Giurgiu o cultură a vinului. Luăm ce nimerim de pe raftul supermarketului, de cele mai multe ori alegeri nepotrivite, pe care mai apoi le regretăm cumva. De aceea am decis să pornim acest eveniment, ZIUA STICLELOR DESCHISE, în cadrul căruia, în afară de degustare, le povestim clienților despre vinuri, despre momentele și alimentele care se potrivesc fiecărui tip sau gust.

Avem aproape trei sute de etichete expuse, de la vinuri aproape comune, până la vinuri ceva mai scumpe, dar de calitate. Totodată, ne așteptăm clienții cu vinuri ambalate în sticle care atrag atenția, multe dintre ele fabricate în Dubai”, preciza, în debutul evenimentului, Marian Mihalcea, organizator și, totodată, administrator AMM și VINOVIN.

Giurgiuvenii pot degusta vinurile alese până vineri seara, însă de cumpărat, o pot face în fiecare zi. Și tot atunci pot afla și poveștile vinurilor, pe care și publicația noastră le va prezenta, în scurt timp.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole