11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Zeci de tone de deșeuri, depistate în PTF Giurgiu (FOTO/VIDEO)

Joi, 27 mai, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu a avut loc o acțiune comună a IPJ și ITPF Giurgiu, cu sprijinul Jandarmeriei și a Inspectoratului de Stat pentru Control Trafic Rutier Giurgiu, vizate fiind, în principal, autocamioanele.

Scopul principal al controlului mixt a fost legat de combaterea migrației ilegale, dar și a transporturilor ilicite de deșeuri. Nu au lipsit nici verificările timpilor de odihnă, sau pe linia consumului de alcool la volan.

Surprizele nu au întârziat să apară, un TIR bulgăresc, încărcat cu aproape 21 de tone de deșeuri metalice, fără documente, fiind depistat la intrarea în țară. Atât autovehicolului, cât și încărcăturii, nu li s-a permis accesul pe teritoriul României. Marfa avea destinația localitatea Băicoi, județul Prahova.

La scurt timp un alt autovehicul, tot TIR, condus de această dată de un cetățean român, a fost identificat ca având modificări la sistemul tahograf, așa numiții magneți atașați pentru a înșela în privința timpilor de odihnă.

Atât purtătorul de cuvânt al IGPR, comisar-șef de poliție Georgian Drăgan, cât și purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, inspector principal de poliție, Roxana Popazu, au făcut precizări cu privire la acțiunea derulată joi, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu:

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole