18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Vrei un post la CNAPDF Giurgiu? Caută în…geamul instituției!

Faptul că, recent, la CN APDF Giurgiu, a fost angajat un fost candidat social-democrat la primăria unei comune din județ. Mai exact, acesta se pare că deținuse, înaintea alegerilor din 27 septembrie 2020, o importantă funcție în Primăria Comunei Vedea.

Că a fost angajat un fost (sau, poate, încă) social-democrat, asta nu ar fi o problemă, dar problema apare tocmai din modalitatea în care s-a pus în aplicare principiul transparenței. Adică, fix…pe geamul instituției! De acord, este cât se poate de transparent, se poate citi lejer întregul anunț care, conform surselor noastre, nu a ajuns în mass media locală (în vreo publicație print!).

Iată, mai jos, o imagine trimisă de unul dintre cititorii noștri, care susține cele afirmate mai sus.

Pe de altă parte, surse apropiate CN APDF Giurgiu au confirmat faptul că cele petrecute în legatura cu acest „concurs” nu au fost, absolut de loc, în regulă.

Rămâne de văzut care va fi, în continuare, reacția celor acuzați de angajații instituției de lipsă de transparență, mai cu seamă că s-a făcut o solicitare pentru detalii, în baza legii 544/2001, solicitare la care se așteaptă răspuns. Odată ce acesta ne va fi furnizat, îl vom publica în totalitate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole