22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

„Vrăjitoarele” au pus în pericol transportul feroviar pe o importantă magistrală. Hoți de cale ferată, speriați de polițiști cu armamentul din dotare!

Imaginația hoților din infrastructura de cale ferată pare să nu aibă limite. După ce, înainte de sărbătorile pascale, doi tineri giurgiuveni puneau în pericol transportul feroviar între Giurgiu și Ruse (Bulgaria), sustrăgând cabluri de comunicație, iată că, de această dată, o fostă actriță din București, domiciliată în municipiul Giurgiu, dă o nouă lovitură sistemului feroviar românesc.

„În data de 17.06.2021 polițiștii Serviciului Judetean de Poliție Transporturi Giurgiu au fost sesizați de catre lucrătorii CFR cu privire la comiterea de către autori necunoscuți a două furturi de componente de la infrastructura feroviară.
Unul în municipiul Giurgiu constând în sustragerea a 3 indicatoare de restricționare a accesului pe liniile de cale ferată și altul în zona Halei Zorile, proximitatea comunei Clejani, constând în sustragerea unui cupon de cale ferată.
Echipele de cercetare formate la nivelul serviciului au acționat în paralel și mai puțin de 10 ore de la comitere au identificat autorii.
Furtul indicatoarelor a fost comis de o actrița din București, stabilită în Giurgiu, în vârstă de 61 de ani. Suspecta a declarat că a folosit bunurile pentru a construi în curte o „vrăjitoare” și „doi copii de vrăjitoare”,
se arată într-un comunicat al celor de la Poliția Transporturi Giurgiu.

Bunurile au fost recuperate, spun polițiștii, iar „rolul” plin de „realitate” jucat de seniora actriță a dat naștere unui dosar penal de furt calificat, cu cercetare în libertate, probabil lucru ce nu și l-ar fi dorit fosta actriță din capitală, la anii senectuții…

Cu privire la alt furt, de circa 12 metri de cale ferată, echipa care efectua cercetarea  a surprins în flagrant pe cei doi autori care veniseră să recupereze bunul furat din locul unde unde îl disimulaseră.

Au fost interceptați, somați cu armamentul din dotare și reținuți la fata locului. Bunul a fost recuperat, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale a luat măsura controlului judiciar pentru inculpatul fără antecedente penale, iar Judecătoria Bolintin Vale, măsura arestului preventiv  pentru 30 de zile în referire la inculpatul recidivist .

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole