16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Vizită IMPORTANTĂ la Primăria Comunei Oinacu: Bogdan ILEA, secretar de stat în Ministerul Justiției

Vechii prieteni nu se uită niciodată, spune o vorbă veche. Aceasta este valabilă și în cazul primarului comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, cel care miercuri, 14 iulie, a avut parte de o vizită surpriză. Așa cum scria pe contul său de socializare, a fost vizitat de un fost coleg și prieten din perioada cât au lucrat împreună în Ministerul Transporturilor, Bogdan Ilea. Acesta este, totodată, cel mai tânăr decan al Baroului din Sălaj, ales în anul 2015, când avea numai 33 de ani.

„Astăzi am avut plăcerea de a fi vizitat de către Bogdan Ilea, secretar de stat în Ministerul Justiției, cel mai tânăr decan al Baroului din Sălaj, bun prieten și fost coleg în Ministerul Transporturilor.

Împreună, am discutat despre proiectele pe care le derulăm în comuna noastră, prezentându-i, totodată, o parte dintre realizările primelor mele luni de mandat ca edil al comunei Oinacu.

De partea cealaltă, Bogdan Ilea m-a asigurat de tot sprijinul său, în ceea ce privește promovarea unor inițiative legislative care să vină în ajutorul primăriilor de comună, astfel încât proiectele să întâmpine mai puține obstacole în implementarea lor.

La rândul meu îl asigur de prietenia mea necondiționată în continuare, Bogdan Ilea rămânând același om apropiat pe care l-am cunoscut în Minister”, a scris, pe pagina sa de facebook, primarul Fabian Țîrcă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole