18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Vis devenit realitate. Satul Dărăști-Vlașca va avea rețea de canalizare!

În satul Dărăști Vlașca, din comuna Adunații Copăceni, lucrările pentru înființarea unui sistem de canalizare, sunt în plină desfășurare.

Recent, primarul comunei, liberalul Dan Rusu, afirma:

„Am primit aprobările pentru montarea stațiilor de repompare a apelor uzate, acestea fiind și ultimele aprobări pe care le mai așteptam. Cu aceasta s-a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește sistemul de canalizare din satul Dărăști Vlașca”, afirma edilul comunei Adunații Copăceni.

Odată ce aceste lucrări vor fi finalizate, va începe acțiunea de încheiere a contractelor de canalizare, acțiune pe care conducerea primăriei o va face cunoscută în cel mai scurt timp.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Cu ajutorul acestei noi infrastructuri, satul Dărăști-Vlașca va beneficia de o gestionare mai eficientă a apelor uzate și de o igienă îmbunătățită în toate gospodăriile. Aceasta va avea un impact pozitiv asupra sănătății locuitorilor și va contribui la creșterea calității vieții în comunitate.

    Felicitări tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect și mulțumiri autorităților locale pentru eforturile depuse în îndeplinirea acestui vis. Această implementare reprezintă un exemplu de succes în dezvoltarea infrastructurii și demonstrează că, prin colaborare și determinare, putem face progrese semnificative în comunitățile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole