1 C
Giurgiu
vineri,8 decembrie 2023
spot_img

VIDEO. Cel mai scurt mandat de ales local din acest mandat: Dan PINCIU (ALDE)

După ce, în urmă cu aproape o săptămână, jura cu mâna pe Biblie și pe Constituția României că, în calitatea sa de consilier local ALDE, va face tot ce îi stă în putință pentru bunăstarea locuitorilor municipiului Giurgiu, Dan Pinciu, unul dintre cei doi noi aleși locali validați în ședința ordinară a lunii decembrie a Consiliului Local, a dovedit că, de fapt, a jurat…strâmb!

Strâmb, pentru că a ascuns față de colegii de consiliu faptul că, la data depunerii jurământului, nu mai reprezenta formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu, ci…pe ce a lui Ciolacu (la nivel național) și Mina (la nivel local).

Anunțul stupefiant a fost făcut de Marian Măroiu, care a susținut că, la momentul depunerii jurământului de către Dan Pinciu, nu a avut habar de adeziunea acestuia la PSD…Ptiu, să fie! Păi cum, stimabile, nu știi ce se întâmplă în ograda pe care o păstorești?

Dacă mai era nevoie, circul ieftin produs în Consiliul Local Giurgiu demonstrează, o dată în plus, care este, de fapt, calitatea umană a celor din PSD, a celor care sunt primiți în PSD doar pentru a conta „la numărătoare”, și, mai ales, cât de mult contează, de fapt, pentru ei cei care le-au încredințat încrederea lor pentru patru ani de mandat…

Rămâne de văzut ce surprize „plăcute” ne vor mai rezerva cei din PSD, după ce l-au primit, în rândurile lor, pe consilierul cu cel mai scurt mandat: jumătate de ședință, din care scaunul pe care îl ocupa a fost mai mult gol, ocupat fiind doar de …sacoul proaspătului „ales local ALDE”, Dan Pinciu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole