22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Vaccinare COVID Giurgiu. Șeful CNCAV, dr.lt.col Valentin Gheorghiță: „Este important să continuăm!”

Vizitele planificate la centrele de vaccinare din afara Capitalei au debutat astăzi, 2 aprilie, cu județul Giurgiu, mai exact cu localitatea Hotarele, unde președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu au făcut prima asemenea vizită.

După discuțiile purtate cu cetățenii programați în această zi la vaccinare și cu personalul care asigură buna gestionare a procesului de imunizare, vizita a continuat la alte două centre active în municipiul Giurgiu. Vizita de lucru s-a finalizat prin susținerea unei conferințe de presă, la care participă reprezentanții autorităților locale implicate în gestionarea campaniei de vaccinare.

Am fost impresionat de vizita în aceste centre, de modul în care se desfășoară procesul de vaccinare. Am discutat cu oamenii și cu personalul vaccinator. Obiectivul campaniei treburi sa rămână: asigurarea unui mediu favorabil și sigur pentru cei care aleg să se vaccineze. Este important să continuăm procesul de vaccinare, inclusiv prin consistența informațiilor furnizate publicului, aspect extrem de important pentru susținerea opțiunilor semenilor în ceea ce privește vaccinarea”, a declarat col. dr. Valeriu Gheorghiță.

„Lucrurile funcționează bine, exista o bună conlucrare între toate autoritățile implicate. Sunt impresionat de tot ce am găsit aici, de organizarea extraordinară. Avem o predictibilitate în ceea ce privește sosirea dozelor de vaccin alocate țării noastre, iar cel mai important lucru recomandat cetățenilor este de a opta pentru înscrierea la vaccinare. Beneficiile vaccinării sunt deja cunoscute: este singura cale pentru a depăși această pandemie”, a menționat secretar de stat Andrei Baciu, citat într-o postare pe contul de Facebook al Ro Vaccinare.

După vizite, cei doi oficiali au susținut o conferință de presă, în prezența prefectului județului, Aneta Matei, precum și a altor reprezentanți ai conducerii județene.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole