16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

USR Giurgiu, cea mai nouă captură a rețelelor PSD

”Javre, drogați și tembeli”: așa îi numea proaspăta useristă Mădălina Florescu Stocheci în 2016-2017 pe useriști

Rețelele pesediste din Giurgiu au găsit soluția să se perpetueze la putere în județ: fac altfel de politică. Adică intră în USR și obțin susținerea pentru funcții în administrație. 

Pesediștii profită de incompetența liderilor USR Giurgiu de la nivelul județului și municipiului și, încet încet, capturează filialele locale. 

Exemplul cel mai elocvent e al Mădălinei Florescu Stocheci, numită în data de 13 aprilie director adjunct al DSVSA Giurgiu, cu susținerea USR Giurgiu. Două zile mai târziu, respectiva doamnă devenea membru USR Giurgiu, prin acceptul președintelui filialei locale, Cristian Alexandru Vasile, omul lui Ciprian Alexandru, președintele filialei județene a USR Giurgiu. Cu câțiva ani înainte doamna Florescu Stocheci își gratula actualii colegi cu apelative de genul drogați, javre, tembeli. 

Mădălina Florescu Stocheci este soția fostului director DSV, Liviu Florescu, membru PSD și anchetat penal. 

Doamna Florescu Stocheci are o întreagă istorie de susținere a PSD și chiar a PMP, așa cum se poate vedea pe contul său de Facebook, înțesat de postări pro-PSD și laude la adresa lui Dragnea. 

Găsim acolo zeci de postări cu ”Respect” și citate din El Lider Maximo, Liviu Dragnea, ”Felicitări PSD!”, ”Votăm PSD!”,”Succes PSD, singurul partid care muncește pentru popor”, ”PSD-ul se gândește la binele poporului”, ”Respect, Liviu Dragnea, viitorul președinte al României”. 

La un moment dat, în 8 februarie 2017, în perioada protestelor împotriva OUG 13, proaspăta membră a USR Giurgiu și directoare adjunctă a DSVSA Giurgiu trece chiar la amenințări: ”Dacă cineva mai spune ceva de acest Guvern se lovește de mine și nu e bine”. Este vorba, evident, de guvernul Grindeanu cel care a dat OUG 13.

În 29 ianuarie 2017, tot în perioada protestelor împotriva OUG 13, doamna Florescu Stocheci scria pe Facebook: ”În timp ce drogații sunt în stradă, PSD muncește”, după ce cu o săptămână înainte cerea tragerea pe rug a USR și PNL.

În 1 februarie 2017, useriștii, actualii colegi ai doamnei Florescu Stocheci, erau ”javre care au pierdut alegerile”.

Iată că astăzi, printr-un altfel de politică, Mădălina Florescu Stocheci e membră USR și director adjunct al DVSVA cu susținerea partidului.
Suntem curioși cum li se adresează doamna Florescu Stocheci noilor colegi în ședințele de partid? Cu javre, drogați sau tembeli? Dar useriștilor din guvern cu care se întâlnește în calitate de reprezentant al partidului în administrația locală? Tot așa?

Andy CHIȚAN

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole