12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

UPDATE: 24 de ore, reținere pentru „pistolarul” din centrul municipiului. Judecătorii decid astăzi dacă emit mandat de arestare

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale și cei ai Serviciului Criminalistic, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor- deținerea sau portul fără drept de arme neletale și uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

În fapt, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie a.c., bărbatul în cauză ar fi tras cu o armă neletală, mai multe focuri de armă, de la fereastra locuinței în care acesta locuia.

În urma efectuării percheziției și a cercetărilor efectuate, au fost descoperite 6 tuburi de cartuș calibru 9 mm, neletal, cu gaz, percutate și o armă neletală supusă autorizării, deținută fără drept.

Pe baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca la data de 5 ianuarie a.c., acesta să fie prezentat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole