10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Un nou scandal se profilează la DGASPC Giurgiu? Cine are interes de a destabiliza situația din instituție…

Ca urmare a difuzării în mediul online, în data de 21 septembrie 2021, a unor informații legate de situația D.G.A.S.P.C. Giurgiu,  despre care s-a scris că “este dezastruoasă”, conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu face următoarele precizări:

În structurile rezidențiale din cadrul D.G.A.S.P..C Giurgiu există stocurile necesare de alimente și medicamente, acestea fiind achiziționate lunar, pe baza solicitărilor șefilor de centre.

În ceea ce privește informația că “există datorii imense la furnizorii de gaze si curent”, la nivelul D.G.A.S.P.C. Giurgiu se înregistrează într-adevăr datorii dar este vorba de datorii curente, care vor fi plătite la termenele scadente.

Informații referitoare la beneficiari -”Dacă nu vor muri de foame, vor muri din lipsa de tratament!” sau alte informații precum “DGASPC Giurgiu se confruntă cu cea mai grea perioada de când s-a înființat!”; “La indemnul lui Beianu, șefii de casute sunt sunați si obligați să înjumătățescă listele de alimente si medicamente!“ sunt opinii exprimate în spațiul public fără a avea un fundament real, sunt zvonuri alarmiste, neadevărate, care și-au propus să prejudicieze imaginea D.G.A.S.P.C. Giurgiu și a Președintelui Consiliului Județean Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole