16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Un nou concurs, noi medalii pentru luptătorii giurgiuveni

A patra etapa a Campionatului Interjudețean de lupte greco- romane a fost organizată pe 19 martie de către clubul „Muscel” din localitatea Câmpulung Muscel.

La startul competiției, echipa„Dunărea Giurgiu” a aliniat doar sportivii din categoriile Junior- 4 și Junior-5, sportivi care se pregătesc pentru finalele Campionatelor naționale care se vor desfășura în perioada 7 – 10 Aprilie în loc.Odorheiul Secuiesc – ne-a declarat prof.Florin Antonescu la întoarcerea de la competiție.

Întrebat fiind despre rezultatele sportivilor giurgiuveni prezenți la Câmpulung Muscel, Florin Antonescu ne-a spus că este mulțumit de sportivii  care au ocupat locul 1, pentru ceilalți sportivi spunând, ca întotdeauna, „că este loc de mai bine”!

Locul 3 pe echipe la încheierea competiției este rezultatul antrenamentelor începute încă din luna Ianuarie, și nu în ultimul rand vreau sa cred că este o speranța ce poate fi îndeplinită la finala Campionatului național, o medalie cât mai strălucitoare, a mai precizat Florin Antonescu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole