12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

ULTIMA ORĂ! Organizația județeană PNL Giurgiu are un nou secretar general

În prima ședință a Biroului Poitic Județean al PNL Giurgiu, la propunerea președintelui Dan Motreanu a fost ales un nou secretar general.

Este vorba despre Fabian Țîrcă, primarul comunei Oinacu, acesta înlocuindu-l pe Florian Velicu, cel care a ocupat, până astăzi, 22 iulie această funcție.

Președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, declara, după ședința BPJ PNL Giurgiu:

„Fabian este un primar din generația tinerilor liberali de perspectivă, care și-a asumat candidatura din partea PNL pentru primăria comunei Oinacu și a câștigat bătălia detașat. Abilitățile sale profesionale au fost demonstrate de rezultatele de excepție pe care le-a avut în funcțiile pe care le-a deținut. Aflat la primul mandat, deși a găsit o situație extrem de grea la primărie, Fabian Țîrcă în numai opt luni de când ocupă fotoliul de edil, a demonstrat că vrea și poate să facă administrație performantă. Mult succes, Fabian, în această nouă poziție în cadrul PNL Giurgiu! Sunt convins că și de acestă dată vei transforma această provocare, într-o nouă reușită!”

La scurt timp după ce a fost ales în noua funcție, Fabian Țîrcă declara:

„Astăzi am fost propus și ales, în cadrul Biroului Politic Județean al PNL Giurgiu, în funcția de secretar general. Este o nouă provocare pentru următorii patru ani, dar, totodată, este și extrem de onorabil pentru mine. Această nouă funcție, una dintre cele mai importante din partid, mă obligă în continuare, și sper să nu înșel așteptările tuturor colegilor care astăzi mi-au dat votul lor de încredere. Îi mulțumesc domnului președinte al filialei județene, domnul Dan Motreanu, pentru încrederea pe care mi-a arătat-o odată cu această propunere și susținere pentru funcția de secretar general al organizației județene, și îl asigur de faptul că mă voi dedica în totalitate noii provocări primite”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole