18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

TRIST: Pentru PSD Giurgiu este o mare bucurie că posibila investiție s-a dus spre Galați!

Acuzat de liderul PSD Giurgiu, Marian Mina, de faptul că ar fi ratat o investiție de 300 de milioane de lei pentru județul nostru, liderul liberalilor giurgiuveni, Dan Motreanu, vine cu o replică la adresa acestor acuzații.

„TRIST! Pentru PSD Giurgiu este o mare bucurie că posibila investiție s-a dus spre Galați! Dar este, de fapt, o mare ÎNFRÂNGERE A PSD Giurgiu. Iată care sunt, de fapt, și motivele acestei modificări de intenție a investitorului. 1. Ministrul PSD al Economiei (care, atenție, este din Galați!) a făcut presiuni asupra investitorului pentru a muta la Galați investiția cu pricina, și 2. Faptul că PSD a votat, la toate ședințele, în consiliul local, împotriva campusului școlar, ce putea asigura forța de muncă necesară!”, a mai precizat Dan Motreanu.

Pe surse, am aflat faptul că totuși investitorul respectiv, convins de liderul liberal să investească inițial în Giurgiu, nu se va retrage complet din județul nostru, urmând să ia în calcul o altă investiție, aproximativ la fel cu cea inițială, cu un domeniu de activitate asemănător.

Regretabil este, însă, faptul că, în loc să conlucreze, cumva, cu cei cărora chiar le pasă de viitorul județului Giurgiu, pesediștii, și în special Marian Mina care, culmea, este DEPUTAT DE GIURGIU (!!!) nu fac altceva decât să pună bețe în roate acolo unde se încearcă ceva.

Este clar că deputatul PSD Mina nu a făcut nici cel mai mic demers pentru acest proiect, și, de altfel, nici nu avea curajul să o facă, împotriva Ministrului Economiei. În schimb, preferă să arunce cu noroi în munca unor oameni, preferă să iasă pe facebook și să își arate, fără nici cea mai mică urmă de regret și fără măcar o tentativă de a-și ascunde sentimentul, bucuria că Giurgiu ar putea rămâne un județ sărăcit, ușor manipulabil de PSD.

Reamintim faptul că investiția respectivă se referă la Avesta Battery & Energy Engineering (ABEE), firmă belgiană ce urma să producă, la Giurgiu, baterii, atât Consiliul Județean, cât și Consiliul Local Giurgiu aprobând, în luna august a anului trecut, scrisoarea de intenție a firmei. Investiția urma să aducă în județ 300 de milioane de lei, și să creeze aproximativ 1000 de locuri de muncă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole