16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Traficul pe Podul Prieteniei, îngreunat ca urmare a unui accident rutier

La acest moment, traficul pe Podul Prieteniei din P.T.F. Giurgiu este blocat pe ambele sensuri ca urmare a unui eveniment rutier. La fața locului se intervine pentru remedierea situației și redeschiderea traficului rutier.

În fapt, în această dimineață, în jurul orei 03.00, un autocamion înmatriculat în Turcia care se deplasa pe sensul de ieșire din Romania, a lovit un rost de dilatare din componenta Podului Prieteniei, aflat pe partea bulgara.

Șoferul a pierdut controlul asupra ansamblului rutier, lovind parapeții podului, ceea ce a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri.

Din cauza faptului că există scurgeri de carburant, la fata locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul I.S.U. Giurgiu.

Începând cu ora 05.55, la locul accidentului au ajuns si utilaje din Bulgaria pentru eliberarea carosabilului.

 Ținând cont de această situație,  recomandam persoanelor care intentionează să tranziteze P.T.F. Giurgiu, folosirea tuturor punctelor de frontieră deschise în regim internaţional de la frontiera cu Bulgaria. 

Reamintim că, la graniţa cu Bulgaria sunt operaționale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct, astfel:

● pe raza jud. Constanţa – P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov,  P.T.F. Negru Vodă, P.T.F. Lipnița, P.T.F. Dobromir

● pe raza jud. Călăraşi P.T.F. Călăraşi

● pe raza jud. Giurgiu- P.T.F. Giurgiu,

● pe raza jud. Teleorman P.T.F. Turnu Magurele, P.T.F. Zimnicea,

● pe raza jud. Dolj: P.T.F. Calafat, P.T.F. Bechet

Vom reveni cu precizări în funcție de evoluția situației. Pentru informarea dumneavoastră, vă rugăm să utilizați aplicația Trafic online, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră Române www.politiadefrontiera.ro.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole