13.2 C
Giurgiu
vineri,1 decembrie 2023
spot_img

Tinerii liberali giurgiuveni au o nouă „casă”

Pe strada Cetății nr. 1, în apropierea Liceului „Tudor Vianu” din municipiu, tinerii liberali giurgiuveni și-au inaugurat duminică, 12 februarie, noul sediu.

La eveniment, pe lângă cele câteva zeci de membri ai TNL Giurgiu, a participat și deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga, cea care, la scurt timp după ședința de inaugurare, preciza:

„Felicitări întregii echipe de tineri liberali pentru noul lor sediu, pentru munca și implicarea lor, felicităriAdrian Chiran!

Și eu am crescut în Partidul Național Liberal, în organizațiile de studenți și de tineret și trebuie să fim conștienți că doar prin implicarea fiecăruia dintre noi putem să schimbăm ceva, să ne susținem ideile, politicile sau să contribuim la modernizarea comunității noastre!

Iar acest nou sediu al tinerilor liberali sper să fie locul în care veți reuși să implicați mulți tineri în proiectele noastre, veți dezbate idei, veți face politică cu consecvență și pas cu pas!”, preciza Gabriela Horga.

La evenimentul de inaugurare a sediului TNL Giurgiu au participat, pe lângă deputatul liberal Gabriela Horga, și primarul municipiului, Adrian Anghelescu, viceprimarul Silviu Dumitrescu și președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole