12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

„Sursele” s-au mutat…la Clejani!

După ce au dat cu bâta-n baltă în alte localități, „sursele” de informare giurgiuvene (un fel de CAN CAN de slabă calitate, bazat pe principiul bățului prin gard, la nivel local), și-au făcut mutație pe…Clejani!

Nu, doamne ferește, nu avem nimic cu oamenii, pot scrie ce vor, de unde vor, dar parcă prea bate la ochi atunci când faci „jurnalism” (ghilimelele sunt puse intenționat!!) doar dintr-un singur loc…E drept, județul are 54 de UAT-uri, greu de acoperit în totalitate, dar parcă prea bate la ochi „transmisiunea permanentă” din localitatea patronată de Florinel Nidelea! Asta e, dacă de acolo vin „știrile”…

Ne uimește numărul mare de evenimente, parcă „croite” pentru localitatea unde se trag sfori pentru readucerea unui șef de post cercetat disciplinar. Pare că în tot județul nu se mai întâmplă nimic, nici bun, și nici rău, care să merite a fi adus în atenția cititorilor!

Dacă ar fi să fim răi până la capăt, faptul că un „sinucigaș a murit” (de parcă sinucigașii trăiesc după săvârșirea actului!!!!!) ne lasă, la propriu, fără cuvinte. Ok, Dumnezeu să îl odihnească, dar…parcă prea se petrec toate belelele lumii în ultima săptămână la Clejani. Să vă reamintim? Furt de gard de la o schelă de petrol, un „sinucigaș care moare”, apoi un accident rutier…toate petrecute după data de 15 mai, când, conform acelorași „surse”, șeful de post împuternicit ar fi trebuit să își facă bagajele și să lase locul cercetatului disciplinar Cezar Pisică. Doar că, ceea ce încă nu știu cei de la „sursă”, este faptul că dorința lor – și a primarului Nidelea – de a-l aduce la „post” pe Pisică nu este așa de ușor de îndeplinit. Nu poți pune lupul (în cazul nostru, Pisica) paznic la oi (păstrând proporțiile, la brânză!), și, cel puțin pentru moment, nimeni nu se „aruncă” în cloaca de delincvență din comuna Clejani, unde se pare că și echipa permanentă de jandarmi ar fi fost desființată…informație NU PE SURSE, ci de la SURSĂ SIGURĂ!

În cele din urmă, rămâne, totuși, o nedumerire: PE SURSE schimbă sau nu șeful de post de la Clejani, atâta timp cât permanent semnează „condica” în comuna amintită și tot trag sfori, doar-doar dorința unui edil ar deveni realitate?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole