16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

SURSE: Bugetul Consiliului Județean Giurgiu, blocat de Instituția Prefectului!

Deși unii ar fi vrut să fie doar o păcăleală de 1 aprilie, se pare că, începând de astăzi, bugetul Consiliului Județean Giurgiu ar fi blocat, urmare a intervenției Instituției Prefectului Județului Giurgiu.

Concret, după ce, în urmă cu aproape o lună, instituția amintită nu avea nicio obiecție la proiectul de hotărâre ce avea drept subiect exact Bugetul propriu al CJ Giurgiu, iată că ceva s-a întâmplat și…conducerea Prefecturii s-a răzgândit.

Nu suntem încă în posesia tuturor datelor, dar surse din CJ Giurgiu au declarat, în exclusivitate pentru evenimentgr.ro, faptul că bugetul este blocat, motivația vehiculată ținând de…DGASPC! Concret, nemulțumirea ar fi că în acest buget nu s-au asigurat cheltuielile de funcționare ale direcției amintite, pentru ultimele trei luni ale acestui an. Ori, aceasta este o practică de mai multă vreme, în fiecare an, inclusiv în perioada când actualul Prefect, Florentina Stănculescu, deținea funcția de director economic în cadrul Consiliului Județean.

Odată cu acest blocaj, sunt puse în pericol mai multe proiecte aflate deja în derulare de către Consiliul Județean Giurgiu, proiecte pentru care, dacă nu sunt respectate termenele, se riscă penalizări și returnări de fonduri importante.

Iată cum, din nou, animozitățile politice duc la situații cel puțin hilare, când funcționarea unui întreg județ este pusă în pericol de ambiții politice.

Vom reveni cu amănunte.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole