18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

SPONSORIZARE. 25.000 de lei au ajuns la DGASPC Giurgiu, pentru apartură electronică și de uz casnic

Companiile din energie vin în sprijinul D.G.A.S.P.C. Giurgiu, un  prim semnal fiind dat de Compania de transport petrolier CONPET SA: o sponsorizare în valoare de 250 de milioane de lei vechi a fost acordată, în data de 15 iunie 2022, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, de către această companie, aflată sub autoritatea Ministerului Energiei.

Această sumă va fi folosită pentru achiziția de aparatură electronică și de uz casnic, necesară structurilor rezidențiale din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu. Bunurile achiziționate vor contribui la sporirea confortului copiilor aflați în plasament de tip rezidențial, persoanelor adulte cu dizabilități și persoanele vârstnice instituționalizate.

„Susținem proiectele sociale derulate în domeniul protecției copilului, familiei, persoanelor vârstnice și a persoanelor cu dizabilități și, astfel, am venit în întâmpinarea solicitării Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu pentru acordarea de sprijin în vederea derulării optime a activității în centrele sociale și acoperirii nevoilor persoanelor asistate social din cadrul acestora”, a declarat  conducerea CONPET s.a..

Directorul D.G.A.S.P.C. Giurgiu, Gheorghe Paraschiv, adresează mulțumiri Companiei CONPET SA pentru implicare și responsabilitate socială.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole