16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

ȘOCANT! L-a amenințat cu pistolul pentru o țigară aruncată pe geam

În această după amiază, în jurul orei 15:30, un bărbat care conducea un autoturism pe Drumul Național 5b, din direcția comunei Ghimpați către localitatea Schitu, din județul Giurgiu, a sesizat prin SNUAU 112 că o persoană dintr-un alt autoturism, de culoare gri, a scos un pistol pe geam.

În urma sesizării mai multe echipaje de poliție s-au deplasat pe Drumul Național 5b pentru identificarea autoturismului și luarea măsurilor legale.

Cu ocazia activităților, pe șoseaua Bălănoaia, la intrarea în municipiul Giurgiu (zona Penitenciarului Giurgiu), a fost identificat și oprit în trafic autoturismul semnalat, condus de un bărbat de 20 de ani, din comuna Florești Stoenești, judetul Giurgiu, care, la solicitarea polițiștilor a prezentat un pistol, de jucărie, cu bile din plastic, acesta precizând că a fost vorba despre o șicanare în trafic, de la un chiștoc de țigări aruncat pe geam.

Persoana a fost condusă la sediul unității de poliție pentru a fi stabilite cauzele și împrejurările in care s-a produs incidentul, urmând sa fie dispuse măsurile legale.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole