10.8 C
Giurgiu
duminică,3 decembrie 2023
spot_img

Seniorii liberali giurgiuveni și-au ales conducerea pentru următorii patru ani (GALERIE FOTO)

Astăzi, 29.10.2022, au avut loc alegerile pentru Biroul Politic Județean al organizației Seniorilor Național Liberali (BPJOSNL) Giurgiu. Ședința a fost găzduită de satul Malu Spart (orașul Bolintin Vale).

La lucrările evenimentului au participat președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, deputații Maria Gabriela Horga și Alexandru Andrei, cei doi vicepreședinți liberali ai Consiliului Județean Giurgiu, Ella Mihalcea și Cristian Anculescu precum și președintele TNL Giurgiu, Adrian Chiran.

Aceștia și-au manifestat aprecierea pentru munca depusă de seniori în cadrul organizației, întreaga lor experiență de viață și politică fiind necesară în cadrul organizațiilor locale și județene.

„Vă mulțumim pentru implicarea dumneavoastră în activitatea politică a Organizației PNL Giurgiu. Sunteți cei de la care avem de învățat, sunteți cei care ne pot ajuta să promovăm proiectele și inițiativele menite să vă facă viața mai bună. Suntem alături de dumneavoastră, cei care ne puteți împărtăși din experiența de viață și, de ce nu, din cea politică. Avem de învățat de la seniorii noștri, și tocmai de aceea ne bazăm pe ei, nu doar o dată la patru ani, ci ne dorim ca lunar să avem întâlniri cel puțin cu Biroul Politic Județean. Până de curând nu am avut o organizație a seniorilor, în adevăratul sens al cuvântului, dar iată că, de astăzi, vorbim despre o acoperire de cel puțin 50% din localități, cu asemenea organizații, și chiar cu o organizație județeană, cu un Birou ales, care va reprezenta interesele persoanelor de vârsta a treia”, a precizat președintele filialei Giurgiu a PNL, Dan Motreanu, la ședința de alegeri a BPJOSNL Giurgiu.

În urma exprimarii votului delegaților prezenți, președințe al BPJOSNL Giurgiu a fost ales Petre Tudorache. Alături de el, vor forma echipa de conducere pentru următorii patru ani:

– Gheorghe Bușcu – Prim-vicepreședinte;

– Marin Dumitrache – Prim-vicepreședinte;

– Alexandru Șerban – Vicepreședinte;

– Ilie Dinu – Vicepreședinte;

– Gheorghe Bulacu – Vicepreședinte;

– Ecaterina Vișan – Vicepreședinte;

– Virgil Simionică – Vicepreședinte;

– Petre Pruna – Vicepreședinte;

– Nicolae Stoian – Vicepreședinte;

– Ilie Anica – Vicepreședinte;

– Eleni-Mimi  Buzea – Membru;

– Vasile Dinu  – Membru;

– Florea Moncea – Membru;

– Elena Pană – Membru;

– Ion Răcaru – Membru;

– Ion Coteanu – Membru;

– Ilie Stavarache – Membru;

– Ion Dogaru – Membru;

– Anghel Tudor – Membru.

În funcția de Secretar General al organizației a fost ales Niculae Marincea.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole