11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Senatorul Răzvan CUC: „Președintele Iohannis are o nouă jucărie: post-pandemia!”

Cunoscut ca fiind un permanent contestatar al președintelui Klaus Iohannis, senatorul Răzvan Cuc posta, cu puțin timp în urmă, pe contul său de socializare, un comentariu politic ce are în prim-plan cele mai recente declarații ale președintelui României, Klaus Iohannis.

„Jucăria asta e compusă din mai mulți „piloni” – România educată, România normală și PNRR. Un fel de „trei într-unul”, un obiect potrivit pentru poveștile de la gura sobei dintr-una din căsuțele modeste de la Sibiu. Sau pentru bine-meritatele vacanțe care fac bronzul natural și brațul vaccinat musculos.

 Ca să nu se plictisească de câte lucruri nu a făcut, președintele a ieșit la rampă și ne-a inundat cu promisiuni, de parcă mandatul său abia începe și de parcă de-abia și-a instalat „guvernul meu”.

 După ce a învățat bine expresia „post-pandemică”, schiorul de la Cotroceni ne-a înșirat în câteva minute mai multe minciuni decât numărul de zile petrecute în vacanțe. Și știm cu toții că au fost foarte multe zile în care Klaus Iohannis s-a odihnit…

Așa că vom avea o viață extraordinară în „post-pandemie”. Vom avea ba 30 de miliarde de euro, ba 80 de miliarde, depinde cum fac adunările urmașii lui Pristanda, ca să facem ce vrem noi cu banii. Pe scurt, vom fi fericiții câștigători ai unei vieți noi, extraordinare, pe care măria-sa, președintele, și „guvernul meu” le-au pregătit pentru români.

 Bineînțeles, președintele a „uitat” să pomenească de înghețarea salariilor și pensiilor, de tunurile făcute de apropiații guvernării care au profitat de starea de urgență sau cea de alertă, de creșterea vârstei de pensionare, de vânzarea fără limite a terenurilor arabile sau de scoaterea la mezat a firmelor la care statul e acționar. Nu a spus nimic despre faptul că banii aceia, sub 30 de miliarde de euro, se împart în granturi și credite.

 Din păcate, lista lucrurilor despre care Klaus Iohannis a tăcut este extrem de lungă. Și extrem de veche. Probabil că își închipuie că va mai reuși să păcălească pe cineva cu noua lui jucărie. Se înșală!”, a scris Răzvan Cuc.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole