22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

SCANDAL! Un apropiat al protipendadei politice giurgiuvene, surprins de polițiști în timp ce conducea sub influența drogurilor!

Conform celor scrise de publicația online puterea.ro, fratele patronului firmei GECOR ar fi fost surprins, în timpul unei banale razii a polițiștilor de la „Rutieră”, în timp ce conducea sub influența drogurilor.

„Lucrătorii de la Serviciul Poliției Rutiere Giurgiu care au efectuat mai multe filtre de control înaintea sărbătorilor pascale pe raza județului au avut parte de o surpriză incredibilă. Ei au oprit pentru un control de rutină un autoturism mai de fițe condus, atenție, de către Cornel Cușă (n.r. – stânga în fotografia de mai jos), nimeni altul decât unul din cei doi fii ai afaceristului giurgiuvean Gheorghe Cușă, cel care a pus pe picioare firma de drumuri “Gecor” din Călugăreni.

Ulterior, Gheorghe Cușă a lăsat afacerea pe mâna celuilalt fiu, George Cușă, nașul lui Gabi Bădălău, fiul baronului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău.

Dar surpriza polițiștilor de la Rutieră a fost uriașă: Cornel Cușă conducea sub influența drogurilor, fapt pentru care a fost dus la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici” să i se facă testul antidrog al cărui rezultat a fost pozitiv.

Mai exact, potrivit informațiilor noastre, Cornel Cușă consumase cocaină și, atenție, aceeași substanță a fost descoperită și în autoturismul pe care-l conducea. Din acel moment a început scandalul mușamalizării acestui caz. Telefoane, discuții, intervenții și mulți, mulți nervi.

Conform surselor noastre, imediat după aflarea rezultatelor de la IML, conducerea Serviciului Poliției Rutiere Giurgiu a devenit pionul principal asupra căruia au început presiunile pentru mușamalizarea cazului.”, scriu cei de la puterea.ro.

Printre primii care au intervenit pentru închiderea cazului a fost ex-șeful Poliției Rutiere Giurgiu, Marian Popescu, a cărui fiică a fost cununată de către George Cușă, fratele celui prins drogat la volan.

Știindu-se faptul că bătrânul Gheorghe Cușă este foarte apropiat de liderul PNL, Ludovic Orban, mai mulți politicieni giurgiuveni ar fi intervenit deja pentru mușamalizarea cazului „Cornel Cușă”.

Deocamdată, cazul de conducere sub influența drogurilor al lui Cornel Cușă este plimbat între IML și IPJ Giurgiu, încercându-se mușamalizarea lui chiar la nivelul Poliției Române și a Ministerului Afacerilor Interne.

Însă, deja mai multe instituții de forță ale statului, printre care DNA și DIICOT, au preluat spre monitorizare acest caz, în special pe cei implicați în încercarea de mușamalizare a conducerii sub influența drogurilor de către Cornel Cușă.

George Cușă, afaceristul de casă al lui Bădălău și Mina

Nu trebuie omis faptul că firmele lui George Cușă din grupul Gecor au fost abonate pe vremea guvernării PSD la contractele de lucrări de drumuri atât de la Consiliul Județean Giurgiu condus atunci de finul lui Bădălău, Marian “Scheletu” Mina, dar și de la CNAIR.

O dovadă a prosperității din acea perioadă a reprezentat-o faptul că familia Cușă a achiziționat cu 4.000.000 de euro hotelul Alcor din Mamaia unde s-au filmat multe scene din filmul „BD la munte și la mare”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole