18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Primarul municipiului, Adrian ANGHELESCU, SPUNE TOT…despre incineratorul de deșeuri și despre alte probleme ale Giurgiului (VIDEO)

Cu mai puțin de 30 de zile în urmă, a fost pusă în dezbatere publică o idee a unui investitor (se pare, de origine iraniană) ce își dorea înființarea unui incinerator de deșeuri (medicale, dar și animale), subiectul este încă un „cartof fierbinte” pentru municipiul nostru.

Incineratorul ar urma să fie amplasat în fosta platformă 2 a Combinatului Chimic, la mai puțin de 100 de metri de ZIROM, un important producător de aliaje din titan și zirconiu, extrem de căutate pe piața europeană.

Semnale de alarmă au fost trase încă de la una dintre ședințele de consiliu local (mai exact, cea din luna mai a acestui an), când reprezentanți ai Forței Dreptei au venit în plen pentru a prezenta situația extrem de riscantă la care urma să fie expus municipiul nostru. Mai mult, la vremea respectivă, dar și după aceea, mai întâi primarul municipiului, Adrian Anghelescu, mai apoi deputații Gabriela Horga și Alexandru Andrei, și-au manifestat public dezacordul cu privire la această „investiție”.

La – aproape – împlinirea celor 30 de zile de dezbatere publică, i-am solicitat edilului municipiului un nou punct de vedere, dar și alte informații cu privire la acest subiect arzător, dar și cu privire la alte probleme pe care municipiul Giurgiu le întâmpină în acest moment…

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole