16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Primarul comunei Adunații Copăceni, Daniel Rusu, vizită pe șantierul podului peste Argeș

Multe voci s-au făcut auzite pe paginile de socializare, acuzând în stânga și în dreapta că lucrările la podul de peste râul Argeș sunt făcute ba de mântuială, ba…deloc! Pentru a desființa toate aceste acuzații, nefondate în cele din urmă, primarul care s-a implicat cel mai mult în urmărirea acestor lucrări, Daniel Rusu, primarul comunei Adunații Copceni, este mai mereu prezent pe acest șantier.

Dovadă stau desele postări pe contul său de socializare, cu referire la acest proiect, precum și fotografiile doveditoare.

Cea mai recentă, de miercuri, 21 iulie, vizează exact urmărirea îndeaproape a acestor lucrări.

„Astăzi, împreună cu dl. ing. Ștefan Olariu de la DRDP București am efectuat o vizită la șantierul podului de peste râul Argeș de pe raza comunei Adunații Copăceni, pe DN5. La acest obiectiv se efectuează lucrări de reparații a căilor de rulare cu mixtură asfaltică executată la cald, în vederea efectuării recepției la terminarea lucrărilor. Menționăm că toate reparațiile se efectuează pe cheltuiala antreprenorului și au garanție 24 luni”, a scris pe contul său de facebook primarul Daniel Rusu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole