26.3 C
Giurgiu
duminică,23 iunie 2024
spot_img

Primarul Adrian ANGHELESCU: „Garantez că incineratorul nu se va construi la Giurgiu, cât timp sunt eu primar! Și mă voi bate pentru fiecare giurgiuvean în parte, pentru acest scop!”

Devenit un lait-motiv al celor mai recente „contre” între PSD și PNL, la nivel de campanie pentru alegerile locale, incineratorul de deșeuri periculoase ce ar putea fi construit la Giurgiu, pe terenul vândut firmei Friendly Waste (sic! ce nume „inspirat”!!!) din Capitală, de către fostul primar Nicolae Barbu, care se visează din nou pentru cel puțin încă un mandat la „butoanele” municipiului, nu poate deveni realitate! Cel puțin nu atâta timp cât Adrian Anghelescu este primar al municipiului Giurgiu!

Asigurarea a fost dată de edilul local într-o recentă conferință de presă, când spunea, printre altele, că ar fi fost gata să organizeze chiar și un referendum local pentru a se stabili, odată pentru totdeauna, ce se va întâmpla cu această „investiție” locală, gonită cu ceva timp în urmă de pe meleagurile călărășene:

În concluzie, în luna septembrie, tot giurgiuvenii ar fi cei care trebuie să decidă asupra acestui aspect, dar, ținând cont de reacțiile (atât din mediul on-line, cât și după discuțiile din „piață”) locuitorilor municipiului nostru, această „investiție” dorită, cumva, de fostul edil Nicolae Barbu, va fi realizată…fix la „Sfântul Așteaptă”!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole