12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Prezență giurgiuveană la un important turneu de tenis de câmp pentru copii

Capitala Bulgariei va găzdui începând de duminică, 13 august, meciurile de calificare pe Tabloul Principal din cadrul Turneului TENIS EUROPE “MNDB Open TE U12”. Peste 60 de sportivi din categoria U12 sunt înscriși la acest concurs, atât la probele de simplu, cât și dublu, atât la feminin, cât și la masculin.

Pe tabloul principal iau startul în competiție 32 de jucători din România, Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru, Germania, Slovenia, Republica Moldova și Macedonia de Nord. Pentru alte opt locuri ale tabloului principal se vor lupta alți 32 de sportivi, reprezentând cluburi sportive din Bulgaria, România, Grecia, Turcia și chiar Noua Zeelandă.

După debutul la categoria U12 și un meci ce a avut o durata semnificativă pentru categoria de vârsta U12, respectiv aproximativ 2,5 ore, joc desfășurat in condiții meteorologice extreme (33 de grade C), giurgiuveanul Alexandru Andrei Cristea participă la meciurile de calificare pe tabloul principal al turneului TENIS EUROPE “MNDB Open TE U12” de la Sofia.

Turneul de la Sofia este primul din seria celor 5 turnee internaționale Tenis Europe la care Alexandru va participa, el aflându-se și pe Tabloul de Calificări al Turneului TENIS EUROPE ce se va desfășura la Skopje, Macedonia de Nord la sfârșitul lunii august.

Micul tenismen giurgiuvean își va continua pregătirea integrată și participarea la turneele TE alături de colegii de club, ultimul dintre turneele aferente categoriei TE U12 la care aceștia și-au anuntat participarea și care va marca închiderea circuitului TE 2023 fiind turneul ce se va desfăura în luna septembrie, la Frankfurt.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole